Kontakter

Eva-Lena

Driver företaget där kunnig personal och nöjda kunder ligger i fokus. -Att lyssna av våra kunder och erbjuda rätt tjänster ser vi som ett långsiktigt samarbete. Du möter ofta Eva-Lena bakom disken vid ett besök i butiken.

0491 148 73 eva-lena@sjogrenslas.com

Jeanette

Tillsammans med Eva-Lena tar Jeanette emot kunder i butiken. Levererar låscylindrar och nycklar medan kunden väntar i butiken efter noggrann kvalitetskontroll. Jeanette, dotter till Eva-Lena och senast anställd. Goda datakunskaper som ofta nyttjas.

jeanette@sjogrenslas.com

Conny

Conny har arbetat under många år inom branschen och har gedigen kunskap inom brandservice och säkerhet. Det är viktigt att hålla sig ajour med morgondagens krav, så vi erbjuder kunder rätt produkter och säkerhetsinformation.

conny@sjogrenslas.com

Per

Per är nu låsmästare och företaget kan därmed erbjuda ytterligare kompetens till sina kunder. Det har varit inspirerande och kunskapsgivande att genomgå både gesällprov mästarbrev. Per son till Eva-Lena, gillar att arbeta och att branschen ständigt erbjuder nyheter att ta till sig.

per@sjogrenslas.com

Jens

Jens har som huvudsyssla att arbeta med brandservice till Sjögrens alla kunder. – Att se över utrustning och att hjälpa kunder med ordning och reda på säkerhetsutrustningen trivs jag mycket bra med. Jens ses som ” rätt man på rätt plats” i sitt arbete.

jens@sjogrenslas.com

 

Du kan även kontakta oss genom att fyll i formuläret nedan:

Captcha:
5 + 7 =